JOŠ JEDAN ČLAN POZNATE AMERIČKE GRUPE STRADAO: Najnoviji detalji o padu aviona
The Nelons, Foto: Jason Davis / Getty images / Profimedia

nesreća

JOŠ JEDAN ČLAN POZNATE AMERIČKE GRUPE STRADAO: Najnoviji detalji o padu aviona

Izveštava se da se avion nakon pada zapalio, izazvavši požar dok su hitne službe i vatrogasci žurili na mesto nesreće

Objavljeno: 11:53h

Četiri člana poznate američke gospel grupe tragično su poginuli u smrtonosnoj avionskoj nesreći. Bili su na putu ka koncertu kada je avion pao, usmrtivši sedam osoba, uključujući Džejsona i Keli Nelon Klark, njihovu ćerku Amber i zeta Nejtana Kistlera.

Pilot Larry Hejni, njegova supruga Melisa i porodična asistentkinja Melodi Hodžes takođe su među poginulima. Grupa je bila na putu ka Aljasci kada je avion pao u Vajomingu. Šerifova kancelarija potvrdila je da nema preživelih, piše Mirror.

Autumn Nelon Stritmen, koja je četvrti član grupe, nije bila u avionu u trenutku nesreće i objavila je izjavu nakon tragedije. U izjavi je napisala: "Kao što je mnogima od vas već poznato, moj otac i majka, Džejson i Keli Nelon Klark, zajedno sa mojom sestrom Amber i zetom Nejtanom, kao i našim dragim prijateljima Melodi Hodžes, Larijem i Melisom Hejni, bili su uključeni u tragičnu avionsku nesreću u petak. Hvala vam na molitvama koje ste već uputili meni, mom suprugu Džejmiju i našem budućem sinu, kao i roditeljima Džejsona, Dan i Linda Klark. Cenimo vaše stalne molitve, ljubav i podršku dok prolazimo kroz predstojeće dane.“

The Nelons
The Nelonsfoto: Jason Kempin / Getty images / Profimedia

Izveštava se da se avion nakon pada zapalio, izazvavši požar dok su hitne službe i vatrogasci žurili na mesto nesreće. Pre nesreće, porodica je delila vlog sa svog boravka na pisti ispred aviona, izražavajući uzbuđenje zbog nadolazećeg putovanja.

Obožavatelji su izražavali saučešće u komentarima, jedan od njih napisao je: "Vau! Nema reči… molim se za njihove porodice i prijatelje. Siguran sam da će ovaj video biti nešto što će njihova porodica čuvati u srcu. Neka Gospod bude blizu svima koji su ih poznavali. PTL pevaju u Slavi i svi ćemo se ponovo sresti jednog dana. #comequicklylord".

Bonus video:

00:57

Saobraćajna nesreća u Prokuplju

(Espreso/ Telegraf/ Prenela M.L.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.